Nyhedsbrev

Kære Alle

Sommeren er i fuld gang og vi håber at I snart går ind i en velfortjent ferie med familie og venner. DSMF er kommet godt igennem første halvdel af året med bl.a. konference om Alvorlig Patologi i januar, grundkurser samt specialkurser indenfor Smerte og Træning. Senest har vi afholdt del 1 eksamen for 7 skønne kolleger – Stort tillykke til jer. Hold godt øje med efterårets kurser samt kommende konference til januar 2025. Se efterårets kurser længere nede i mailen.

Vigtig information til alle med Diplom eksamen!

Vores fag er i konstant udvikling og derfor ændrer vores kurser sig selvfølgelig også med tiden. Det samme gør uddannelsen hvor kurser ændres og af og til kommer helt nye til. Derfor har vi besluttet at støtte jer med Del 2 eksamen (Dip.MPT) lidt ekstra. I kan nu tage ALLE vores kurser til ½ pris (gælder ikke konferencer/temadage). Et par eksempler: Vores Kommunikation og Kognitive adfærds terapi kursus er kommet til for ca. 4-5 år siden og du har måske taget uddannelsen før dette. Kom og tag kurset til ½ pris. Et andet eksempel er vores Træning og Fysisk Aktivitetskurser som er kommet til i en helt ny og forbedret version for ca. 3 år siden. Kom og tag de nye til ½ pris.

Efterårets kurser

Nedenstående er en liste med efterårets kurser. Hop ind på linket for at booke samt læse mere om kurserne.
https://muskuloskeletal-webshop.dk/butikskatalog/154-kommende-kurser/
Kursus Dato Sted
Nedre Kvadrant 1 5.-7./9+ 27.-28./9 Horsens
Træning 1 21.-23. /9 Svendborg
Kommunikation og KAT 26.-27. /9 + 21.-22. /10 Aalborg
Øvre Kvadrant 1 3.-5./10 + 1.-2./11 Tårnby
Reumatologi 25./10 Hornslet
Neurologi 26./10 Hornslet
Kommunikation og KAT 25.-26. /10 + 15.-16. /11 Rødovre
Nedre Kvadrant 2 27.-29./10 + 17.-18./11 Horsens
Supervision 1 8.-10./11 Tårnby
Træning 2 8.-10./11 Aarhus
Supervision 3 22.-24./11 Horsens

IFOMPT 2024 Basel

I den første uge af juli er der en længe ventet (8 år!) IFOMPT kongres og et internationalt undervisermøde – det glæder vi os helt vildt til! Udover den løbende opdatering af undervisningsstandarder, er der på undervisermødet fokus på hvordan vi som muskuloskeletale fysioterapeuter kan inddrage AI i læringsaktiviteter. På kongressen er der et overflødighedshorn af keynote speakers og workshops med fokus på den daglige kliniske praksis, bl.a. med Peter O’Sullivan og Julia Treleavan, med fokus på smerteteori- og forståelse ved Annina Schmid, perspektiver på muskuloskeletal sundhed i årene foran os og en masse fagligt spændende indlæg. Vi er naturligvis deltagende på IFOMPT konferencen i Basel, så hold godt øje med de sociale medier, da der bla. kommer highlights fra de medlemmer som vi har støttet økonomisk med deres deltagelse.

JOSPT

Er du opmærksom på, at du som medlem af DSMF har adgang til det videnskabelige tidsskrift JOSPT (Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy).?

På JOSPT’s hjemmeside (https://www.jospt.org/) er der mange spændende artikler relateret til muskuloskeletal- og sportsfysioterapi. Hvis du ønsker at aktivere din adgang til JOSPT, skal du kontakte webredaktør Rasmus B. Jønsson (rbj@muskuloskeletal.dk).
Bestyrelsen og undervisere i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi ønsker jer alle en skøn og afslappende sommer

Nyheder​

Nyhedsbrev
God sommer!
Læs hele nyheden
Generalforsamling
GENERALFORSAMLING OG FAGLIGT INDLÆG - DANSK SELSKAB FOR MUSKULOSKELETAL FYSIOTERAPI Søndag 17. marts kl. 14.00 - 18.00 DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus
Læs hele nyheden
Bestyrelsen i DSMF indkalder til generalforsamling
Generalforsamling Bestyrelsen i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi indkalder til generalforsamling, d. 26. marts 2023 kl. 16.30 i Århus.
Læs hele nyheden

​Redaktion

​Rasmus Bach Jønsson

Send mail

Studievejleder

Jesper Holm

Send mail

Formand

Eva Bäcker Hansen​

Kasserer

Lene W. ​Johansen​​​

Send mail

Sekretær

Helene Pihl Badsberg

Send mail

​Uddannelse ​og kurser

Anette Jønsson

Send mail

Sociale medier

fb  linkedin