​Information og tilmelding - gruppesupervision

​Praktiske oplysninger og tilmelding.

Faglig udvikling

Danske Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi (DSMF) tilbyder vejledning i faglig udvikling med udgangspunkt i konkrete kliniske undersøgelses- og behandlingssituationer med patienter.

Formål

Formålet er at stimulere fysioterapeutens faglige udvikling og refleksion over egen praksis samt at integrere teoretisk såvel som praktisk viden i den kliniske hverdag

Udgangspunktet er deltagernes egne problemstillinger og behov. Der tilbydes faglig vejledning, rådgivning eller kollegial supervision alt efter behov og ønske.

Deltagere

Dette tilbud henvender sig til ALLE fysioterapeuter med interesse i Muskuloskeletal Fysioterapi uanset arbejdssted (f.eks. fysioterapeuter i kommunal ansættelse eller sygehus ansættelse, nyuddannede fysioterapeuter). Ved diplomuddannelsen kan timerne medregnes som supervisionstimer både til del 2-eksamen (når de tages sideløbende med kurserne) og ved opgørelse af specialistkompetence.

Nyheder​

Generalforsamling
GENERALFORSAMLING OG FAGLIGT INDLÆG - DANSK SELSKAB FOR MUSKULOSKELETAL FYSIOTERAPI Søndag 17. marts kl. 14.00 - 18.00 DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus
Læs hele nyheden
Bestyrelsen i DSMF indkalder til generalforsamling
Generalforsamling Bestyrelsen i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi indkalder til generalforsamling, d. 26. marts 2023 kl. 16.30 i Århus.
Læs hele nyheden
Kæmpe stort tillykke til Jeanette Præstegaard
Kæmpe stort tillykke til Jeanette Præstegaard med valget!
Læs hele nyheden

Faktaboks

Her kan du finde relateret information samt tilmelde dig klinisk supervision i gruppeform.

Find / Kontakt en MF-supervisor​

Yderligere information og forespørgsel om gruppesupervision

Kontakt Jesper Holm

je.holm@gmail.com

Tlf.: 27 26 52 47​

Praktisk

Antal timer per seance aftales med supervisoren. I hver seance er der et patient – fysioterapeut forløb. Det danner udgangspunkt for den videre refleksion, diskussion, undervisning og vejledning i grupperne. Der er højst 5 deltagere per gruppe. En seance med patientkontakt på 1 time, kan højst blive efterfulgt af 2 timer med supervision, diskussion, undervisning mm. Forløbet ledes af undervisere fra DSMF med minimum DipMPT eksamen og erfaring i supervision/faglig feedback.

Priser

En supervisions time koster minimalt kr. 670,-. Eventuelle lokale leje, transport for underviseren og forplejning er ikke indberegnet dette beløb.

Tid og sted

Efter aftale, f.eks. én af deltagerens arbejdsplads (klinik, afdeling, skole)

​Redaktion

​Rasmus Bach Jønsson

Send mail

Studievejleder

Jesper Holm

Send mail

Formand

Eva Bäcker Hansen​

Kasserer

Lene W. ​Johansen​​​

Send mail

Sekretær

Helene Pihl Badsberg

Send mail

​Uddannelse ​og kurser

Anette Jønsson

Send mail

Sociale medier

fb  linkedin