​Find behandler - opdateret funktion

Opdatering af klinikoplysinger m.m.

Det er vigtigt at alle behandlere indsender opdateringer til egne klinikoplysninger m.m., da funktionaliteten er mest optimal med f.eks. aktive links til hjemmesider, telefonnummer m.m.


Flere fordele

​For patienter betyder det en hurtigere genvej, hvis vedkommende leder efter eller er blevet anbefalet en MT-Fysioterapeut. Listen visiteres desuden oftere og oftere via eks. "Google" og andre webtjenester.

Som behandler har du mulighed for at bruge det direkte link til behandlerlisten, hvis du udsteder information til patienter. Eller du kan evt. i dit materiale angive et link til selve informationssiden, hvor patienter m.m. kan finde yderligere oplysninger om MT i det hele taget.

Husk at din registrering er en god reklame for din klinik, da opstillingen anviser muskuloskeletal ekspertise for klinikken. Er du ikke klinikejer men f.eks. indlejer - da fortael din klinik om denne funktion og "gratis" reklameplads.

Vigtig nyhed ang. CAT/CASE
Vigtig nyhed ang. CAT/CASE
Læs hele nyheden
Generalforsamling DSMF 2019
Bestyrelsen i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi indkalder til generalforsamling, d. 19. Marts 2019 kl. 16.00 i Århus
Læs hele nyheden
Øvelses adherence hos ældre borgere
Øvelses adherence hos ældre borgere
Læs hele nyheden

Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi​

Redaktion

​Rasmus Bach Jønsson - E-mail

Michael Smærup- E-mail

Formand

Eva Bäcker Hansen

E-mail

Kasserer

Lene W. ​Johansen​​​ - E-mail

Sekretær

Line Thomassen ​- ​​E-mail

Uddannelse ​og kurser

Muskuloskeletalfysioterapi@gmail.com