​FoF - foskningsenheden ved Syddansk Universitet

FoF - Forskningsenheden for Muskuloskeletal Funktion og Fysioterapi ved Syddansk Universitet er i dag permanent etableret. Navnet er nyt og blev omdannet fra det tidligere "Foskningsinitiativ for Fysioterapi". FoF er en selvstændig forskningsenhed ved Institut for Idræt og Biomekanik.

Den nye permanente etablering af FoF udgør et væsentligt bidrag til den nødvendige forskning i fysioterapi og ikke mindst muskuloskeletale problemstillinger. 


DFFMF ser derfor med glæde frem til en større forankring af forskningsinitiativer og forskningsmuligheder til glæde for faget, fagpersoner og patienter.

Læs mere om FoF - Forskningsenheden for Muskuloskeletal Funktion og Fysioterapi - ved Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet her:

www.sdu.dk/fof

Nyheder​

Generalforsamling
GENERALFORSAMLING OG FAGLIGT INDLÆG - DANSK SELSKAB FOR MUSKULOSKELETAL FYSIOTERAPI Søndag 17. marts kl. 14.00 - 18.00 DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus
Læs hele nyheden
Bestyrelsen i DSMF indkalder til generalforsamling
Generalforsamling Bestyrelsen i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi indkalder til generalforsamling, d. 26. marts 2023 kl. 16.30 i Århus.
Læs hele nyheden
Kæmpe stort tillykke til Jeanette Præstegaard
Kæmpe stort tillykke til Jeanette Præstegaard med valget!
Læs hele nyheden

​Redaktion

​Rasmus Bach Jønsson

Send mail

Studievejleder

Jesper Holm

Send mail

Formand

Eva Bäcker Hansen​

Kasserer

Lene W. ​Johansen​​​

Send mail

Sekretær

Helene Pihl Badsberg

Send mail

​Uddannelse ​og kurser

Anette Jønsson

Send mail

Sociale medier

fb  linkedin