Studietilbud 2020

​Til alle nyuddannede fysioterapeuter

- og studerende som har bestået 6. Semesters praktik

Er du interesseret i at udvikle dine kliniske færdigheder og blive mere præcis og specifik i din diagnosticering og behandling af bevægeapparatet og langvarige smerter. Så kan det være at kurser og evt. efteruddannelsesforløb i muskuloskeletal fysioterapi er noget for dig!

Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi (DSMF) tilbyder rabat på vores introduktionskursus (Nedre kvadrandt 1) Kurset afholdes i 2020 på dato:

16.-18. Februar. + 08.-10. Marts 2020 Sted: Tårnby

Kurset har fokus på klinisk ræsonnering, diagnostik og behandling af lumbale/ bækken/hofte problematikker. Du kan læse yderligere om kursets indhold på; www.muskuloskeletal.dk. Fanen: Uddannelse + Kurser og uddannelse i MF.

Normalprisen for introduktionskurset er 11.150 kr. – med tilbuddet har du mulighed for at tilmelde dig kurset for 5.575kr. (6 dage) Altså en dagspris på ca. 930 kr.​

For at opnå rabatten på introkurset skal DSMF have din bindende tilmelding senest 3. mdr. efter din dimission som fysioterapeut.

Du skal tilmelde dig via hjemmesiden under: ”studerende/nyuddannet”

Yderligere information kontakt studievejleder Jesper Holm

Je.holm@gmail.com

Vi ser frem til at møde dig på vores kurser

Undskyld vi roder!
Opdatering af ny hjemmeside
Læs hele nyheden
DSMF generalforsamling d. 26. marts 2020 udskydes
DSMF generalforsamling d. 26. marts 2020 udskydes på ubestemt tid grundet COVID19. DSMF Årsrapport samt selskabets årsregnskab vil være tilgængeligt på hjemmesiden her, pr. d. 26. marts 2020.
Læs hele nyheden
Generalforsamling 2020
Bestyrelsen i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi indkalder til generalforsamling, d. 26. Marts 2020 kl. 16.00 i København.
Læs hele nyheden

Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi​

Redaktion

​Rasmus Bach Jønsson - E-mail

Michael Smærup- E-mail

Formand

Eva Bäcker Hansen

E-mail

Kasserer

Lene W. ​Johansen​​​ - E-mail

Sekretær

Line Thomassen ​- ​​E-mail

Uddannelse ​og kurser

Muskuloskeletalfysioterapi@gmail.com