Nyhedsmail januar

Spinecongress:

Kongressen nærmer sig med hastige skridt. Vi arbejder på fuldt tryk for at få det hele på plads. I weekenden var vi på Hotel Marselis for at inspicere rammerne for kongressen, og vi kan kun sige, at vi glæder os endnu mere nu. Når vi kigger på antallet af deltagere, så nærmer vi os, med hastige skridt, udsolgt.

Vi kan melde, at der KUN er 10 hotelværelser tilbage med kongresrabat.

Der er KUN 30 spisebilletter tilbage ud af 150.

Der er KUN 50 kongrespladser tilbage ud af 200.

Vi kan med andre ord sige; SKYND dig at melde dig til, hvis du vil deltage på kongressen.

Link til kongressen: www.spinecongress.dk

Refresher kurser til halv pris.

Refresher kurser: 50% af kursusprisen for uddannede muskuloskeletale fysioterapeuter. Lyst til repetition? Nogen tid siden du tog uddannelsen? Tag et kursus til halv pris og genopfrisk din viden, tænkning og dine færdigheder.

Sådan en mulighed kunne f.eks. være mobilisering/manipulation del 2 kurset i Horsens. Underviseren er af international klasse, Christopher McCarthy (medforfatter til Grieve’s Modern Musculoskeletal Physiotherapy). Du kan læse mere om kurset her: https://muskuloskeletal-webshop.dk/da/kurser-i-mobilisering-manipulation/mobilisering-og-manipulation-del-2-trin-3b-2017-.html

Ved tilmelding send en mail til muskuloskeletalfysioterapi@gmail.com

Rabat til nyuddannet:

Lige nu tilbyder Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi rabat på vore introduktionskursus (Nedre kvadrant 1), som afholdes i dagene, Del 1: 22.2 - 24.2 2017 Del 2: 16.3. - 18.3. 2017 i Tårnby. Du kan opnå rabatten, hvis du er studerende eller nyuddannet.

Studerende = studerende der har bestået modul 12 på fysioterapiuddannelsen.

Nyuddannet = de første 3 mdr. efter din dimission. Det er et krav, at du tilmelder dig og køber kurset senest 3 mdr. efter din dimission. Tilmeldingen er bindende. ​

Kurset har fokus på klinisk ræsonnering, diagnostik og behandling af lumbale problematikker. Du kan læse yderligere om kursets indhold på; https://muskuloskeletal-webshop.dk/da/kurser-i-den-nedre-kvadrant/nedre-kvadrant-del-1-1a-2017-forar.html#/pris-studerende_nyuddannet

Normalprisen for introduktionskurset er 10.950kr – med tilbuddet har du mulighed for at tilmelde dig kurset for 5.300kr. (2017).

Ny runde af JOPT:

DSMF sender i februar nye aktiveringslinks til JOSPT - Journal of Orthopedic and Sports Physical Therapy. For at aktivere adgangen til JOSPT skal DSMF sende en opdateret mail-liste på alle medlemmer til JOSPT. Det er DERFOR VIGTIGT, AT DU SOM MEDLEM AF DSMF SIKRER, at dine medlemsoplysninger er opdateret og korrekte opdateret hos Danske Fysioterapeuter. (www.fysio.dk → medlemskab). Opdateringen skal ske inden d. 1/2 2017.

Nyheder​

Generalforsamling
GENERALFORSAMLING OG FAGLIGT INDLÆG - DANSK SELSKAB FOR MUSKULOSKELETAL FYSIOTERAPI Søndag 17. marts kl. 14.00 - 18.00 DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus
Læs hele nyheden
Bestyrelsen i DSMF indkalder til generalforsamling
Generalforsamling Bestyrelsen i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi indkalder til generalforsamling, d. 26. marts 2023 kl. 16.30 i Århus.
Læs hele nyheden
Kæmpe stort tillykke til Jeanette Præstegaard
Kæmpe stort tillykke til Jeanette Præstegaard med valget!
Læs hele nyheden

​Redaktion

​Rasmus Bach Jønsson

Send mail

Studievejleder

Jesper Holm

Send mail

Formand

Eva Bäcker Hansen​

Kasserer

Lene W. ​Johansen​​​

Send mail

Sekretær

Helene Pihl Badsberg

Send mail

​Uddannelse ​og kurser

Anette Jønsson

Send mail

Sociale medier

fb  linkedin